Fruitteelt en Streekwinkel Fam. Biemans

STREEKWINKEL CROY
FAM. BIEMANS
CROYLAAN 8
5735 PC AARLE-RIXTEL


 
 
Vrijdag 9.00 tot 12.00 uur 13.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 16.00 uur  


DIVERSE FRUITSAPPEN EN CADEAUMANDEN

Naast de verkoop van fruit verkopen wij ook verschillende croyproducten zoals verschillende soorten appelsap, jams en geitenkaas.

In het assortiment zitten o.a. appelsap, appel-kersensap, appel-aardbeiensap, kersensap en perensap.

Wij verkopen in onze winkel ook cadeaumanden. Voor deze manden kunt u zelf de inhoud samenstellen. Wij helpen u hier graag bij!

Fruit, aardbeien en asperges
De producten die Broos en Jeanne telen worden op een geïntegreerde manier geteeld. Dit houdt in dat ze optimaal rekening houden met de tijd van het jaar en de natuur. Ook gebruiken ze zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. Jeanne maakt ook leuke cadeaumandjes met Croyproducten en andere streekproducten.

Streekwinkel en infocentrum
Bij het bedrijf van de familie Biemans vindt u ook de Streekwinkel van Landgoed Croy. Hier worden producten van diverse ondernemers uit het gebied verkocht. Van Croyse appelsap tot Croy Cruyden. En van vlierbloesemsiroop tot Croy-bier. De streekwinkel fungeert ook als informatiecentrum. Voor informatie over Landgoed Croy en de bedrijven die hier gevestigd zijn kan men hier dus terecht. Evenals voor andere toeristische informatie (zoals wandel- fiets- routes binnen de gemeente Laarbeek.